Klemetsrud IL

Om Idrettslaget

RELATERTE NYHETER
Bli med i Klemetsrud IL

Klemetsrud Idrettslag ble stiftet 12. desember 1920 og er et fleridrettslag som holder til på Mortensrud i Oslo sør. Idrettslaget har egne grupper for fotball, håndball, bordtennis, turn og allidrett.

Medlemskap i KIL koster 450 kroner. Ved to eller flere medlemmer i husstanden kan det tegnes familemedlemskap til 850 kroner.

Klemetsrud idrettslag skal være den ledende klubb i Oslo Syd, med et bredt sportslig tilbud. Våre mål er å gi et bredt sportslig tilbud til alle klubbens medlemmer, legge til rette for å videreutvikle idrettsutøvere, og stimulere til sosialt og trygt miljø for medlemmene.

I Klemetsrud idrettslag ønsker vi å utvikle selvstendige utøvere som er opptatt av mestring, og som bidrar til et godt miljø hvor medlemmene føler seg trygge og velkomne. Gjennom allsidig trening og mulighet for å delta i flere idretter skal du som utøver få utfordringer og muligheter til å beherske disse.

Mestring

I Klemetsrud idrettslag er vi opptatt av at du skal være allsidig som barn. Det er viktig at treningen blir lagt til rette slik at mestring er realistisk. Mestring gir selvtillit og motivasjon. Det er viktig at du føler progresjon og at du gjennom trening mestrer nye utfordringer. For å holde motivasjonen oppe gjennom ungdomsårene, er det vesentlig at treningsopplegget blir lagt opp slik at du har noe å se frem til. Nye elementer og utfordringer kommer til etter hvert som du blir eldre.

Selvstendighet

I Klemetsrud idrettslag skal du som utøver få utfordringer, og muligheter til å utvikle deg til å bli en selvstendig idrettsutøver. Det er til syvende og sist du selv som er ansvarlig for egen utvikling, noe som krever selvstendighet.

Tilhørighet

I Klemetsrud idrettslag skal du kunne være deg selv, være ærlig, motarbeide mobbing og inkludere alle som er med på trening og i konkurranse. Alle har et ansvar for å skape trivsel og trygghet. Det er viktig at du kan glede deg over lagkameratenes prestasjoner og gi uttrykk for at alle er velkomne i treningsgruppen.
Det er ikke egoistisk å tenke på seg selv, men det er egoistisk å la hensynet til andre vike. Det er viktig at du er opptatt av din utvikling i samarbeid med andre, i stedet for en ensidig fokusering på egne prestasjoner.

I Klemetsrud idrettslag utfordrer vi deg til å:

• Være fokusert på egen treningsutvikling
  • Velge allsidige treningsformer
  • Samspille med andre utøvere for å nå felles og individuelle mål
  • Bidra til løsning av utfordrinde oppgaver
  • Holde avtaler og sørge for å stille med riktig utstyr til riktig tid

Klemetsrud idrettslags 10 gyldne regler:

1. Respekter klubbens arbeid. Det er frivillig å være medlem av klubben, men er du medlem følger du Klemetsrud idrettslag felles retningslinjer og mål
  2. Vis respekt ovenfor hverandre, trenere og andre du møter i idretten
  3. Mestring, selvstendighet og tilhørighet står sentralt i treningshverdagen
  4. I Klemetsrud idrettslag utvikler vi vennskap og lagånd
  5. Utøverne i Klemetsrud idrettslag skal ha mulighet til å være allsidige
  6. Klemetsrud idrettslag trenere er gode forbilder - de motiverer og inspirerer
  7. Treninger skal gi nye utfordringer og opplevelser
  8. Foreldrene i Klemetsrud idrettslag er inkluderende og fokuserer på gruppen fremfor enkeltindividene
  9. I Klemetsrud idrettslag lærer barna å tåle både medgang og motgang
  10. I Klemetsrud idrettslag er vi stolte av klubben vår. Bær KIL-logoen synlig, men husk at det forplikter.

Klemetsrud IL
Postadresse: Klemetsrud idrettslag, postboks 6 Mortensrud, 1215 Oslo