Isak Quay vant "The Liverpool Way Award" 2017

Liverpool International Academy kom til Mortensrud og utviklet fotballferdighetene til gutter og jenter i alderen 6 til 14 år.

Tre flotte dager for 200 barn på Mortensrud

3.-5. juli arrangerte vi fotballskole for 200 barn i alderen 6-14 år. Spillere fra alle landsdeler kom til Mortensrud for å lære "The Liverpool Way"; ambisjon, engasjement, verdighet og fellesskap.

Fotball av høy kvalitet på kunstgresset

Engelske trenere

LFC International Academy stilte med 14 trenere fra Liverpool Football Club. Alle profesjonelle trenere ansatt ved akademiet til Liverpool Football Club, og de ble fløyet inn til Mortensrud fra Liverpool. Disse har trening og instruksjon av unge fotballspillere som yrke. Trenerne er engelske, og undervisningen foregikk på fotballspråket.

- Fotballspråket er et veldig fint språk, der alle forstår alle. De engelske trenerne reiser rundt i hele verden for å lære bort fotball til barn, så dette er de gode på, sier daglig leder for Liverpool Fotballskole i Skandinavia, Bernt Jo Vole.

Isak Quay vant "The Liverpool Way Award"

The Liverpool Way Award (ambisjon, engasjement, verdighet og fellesskap). Fotballglede først. For å understreke dette deler fotballskolen ut en pris som går til den spilleren som best viser seg å spille og opptre «The Liverpool Way». «The Liverpool Way Award» deles ut til den spilleren som både på og utenfor banen utøver best LFCs fire verdier. Verdiene er å inneha ambisjon, engasjement, verdighet og fellesskap for seg selv og laget sitt. Vinneren Isak Quay kan glede seg til å få delta på LFC-akademiet i selveste Liverpool.

VI takker alle frivillige, foreldre og barn for tre fantastisk flotte dager i idrettsparken på Mortensrud. VI gleder oss til en ny runde neste sommer.