Har DU lyst til å begynne med turn?

Turngruppa i Klemetsrud idrettslag ønsker seg flere medlemmer.

Her er informasjon om turngruppa i Klemetsrud IL

Jentepartier:

Klemetsrud hvit (4-7 år): Mortensrud skole, torsdager kl. 1800-1900.

Treningen er lagt opp etter idrettens grunnstige med mye lek og grunnleggende øvelser for å bli RG-utøver.  Det øves inn program som vises ved turngruppas semesteravslutninger før jul og før sommerferie.

Klemetsrud blå (7 år og oppover): Mortensrud skole, torsdager kl. 1800-2000.

Grunnleggende trening for å bli RG-utøver.  Det øves inn program som vises ved turngruppas semesteravslutninger før jul og før sommerferie.

Det er også muligheter for å trene individuelle program.

Voksne damer:

Klemetsrud skole, tirsdager kl. 1900-2000.
Verdifull trening etter musikk for voksne damer. En mix av Pilates og mensendick-gymnastikk.

Trenerne for barna har tidligere vært aktive RG-utøvere i turngruppa.  Det er også godt kvalifisert trener for de voksne.

Vi ønsker oss flere medlemmer – både barn og voksne.  Møt opp litt før treningsoppstart for påmelding.

Er det vanskelig første gang er det bare å komme ved en senere anledning.

Er noen usikre på om de vil starte, gir vi 1-2 prøvetreninger før innmelding og innbetaling av treningsavgiften må skje.

Oppstart av jentepartiene – torsdag 14. september kl. 1800, Mortensrud skole

Oppstart for voksne damer – tirsdag 5. september kl. 1900, Klemetsrud skole

Ta kontakt via e-post: visimons@online.no eller pr. tlf.  91188055 etter kl. 1600.