Liverpool Football Academy på Mortensrud 22.-24. juni 2018

De er tilbake! Liverpool International Academy kommer til Mortensrud helgen 22. til 24. juni 2018 for å utvikle fotballferdighetene til gutter og jenter i alderen 6 til 14 år.

Vi gjentar suksessen. Fredag 22. juni, første sommerferiedag, kommer Liverpool fotballskole tilbake til Oslo, Mortensrud. Topp trenere fra Academy i Liverpool flys over til Mortensrud.

- Vi i fotballgruppa i Klemetsrud IL er opptatt av at våre unge ikke bare skal bli gode fotballspillere, men også gode lagspillere. Vi spiller med stolthet og fair play, og nå også «The Liverpool Way». Dette blir et kjempeløft for barne- og ungdomsfotballen i Oslo sørøst, sier Kyrre Alvær, initiativtaker, trener og styremedlem i Klemetsrud IL fotball.

Engelske trenere

LFC International Academy stiller med 14 trenere fra Liverpool Football Club. Alle er profesjonelle trenere ansatt ved akademiet til Liverpool Football Club, og de blir fløyet inn til Mortensrud fra Liverpool. Disse har trening og instruksjon av unge fotballspillere som yrke. Trenerne er engelske, og undervisningen foregår på fotballspråket.

- Fotballspråket er et veldig fint språk, der alle forstår alle. De engelske trenerne reiser rundt i hele verden for å lære bort fotball til barn, så dette er de gode på, sier daglig leder for Liverpool Fotballskole i Skandinavia, Bernt Jo Vole.

I tillegg vil trenerne i Klemetsrud IL fotball stille som assistenttrenere under fotballskolen.

- På denne måten får vi også en unik mulighet til å utvikle våre egne trenere under fotballskolen. Dette skal vi benytte i vårt arbeid videre med unge fotballspillere i Klemetsrud IL, forteller Kyrre Alvær.

Fotballskolen er åpen for både utespillere og keepere, jenter og gutter, i alderen 6 til 14 år.

The Liverpool Way Award (ambisjon, engasjement, verdighet og fellesskap)

Fotballglede først. For å understreke dette deler fotballskolen ut en pris som går til den spilleren som best viser seg å spille og opptre «The Liverpool Way».

«The Liverpool Way Award» deles ut til den spilleren som både på og utenfor banen utøver best LFCs fire verdier. Verdiene er å inneha ambisjon, engasjement, verdighet og fellesskap for seg selv og laget sitt. Vinneren får delta på LFC-akademiet i selveste Liverpool.

- Dette er verdier vi stiller oss bak og jobber med hver eneste dag, sier Alvær, og understreker viktigheten av at barn og unge får gode opplevelser sammen.

Du kan melde deg på Liverpool fotballskole 22.juni til 24. juni 2018 på Mortensrud, allerede nå