Fotballtrening for barn født i 2012

Fotballtrening for skolestartere. Vi starter opp fotballtrening for barn født i 2012. Tilbudet er for alle barn som kretser til skolene Stenbråten, Mortensrud og Klemetsrud.

Barn, fotball og ballek!

Velkommen til OPPSTARTSMØTE i gymsalen på Stenbråten skole torsdag 4. januar kl. 17-18. Barn får være med og det blir tid til litt ballek!

Fotballtreningen arrangeres i regi av barneidretten i Klemetsrud Idrettslag.

• Treningen vil være ball- og lekbasert, og man trenger ingen ferdigheter for å starte opp.
  • Første gangen er gratis, deretter må man være medlem. «Treningsavgift» er kr 600 per halvår. Dette inkluderer medlemskap i KIL og idrettens forsikringer – det resterende kjøper vi utstyr og klær til barna for. Alle barna får sin egen ball.
  • Alle barn må møte opp sammen med en foresatt hver gang til annet blir bestemt.
  • Tilbudet baseres hundre prosent på frivillighet blant foreldre og foresatte. Alle foreldre må påregne å bidra til fellesskapet!

For mer informasjon kontakt pappa Morten Nydal på telefon 93445597 eller Arton Bicaj. Se også Facebookgruppe.