Vil du bli klubbdommer?

Kanskje ikke helt klar for å bli FIFA-dommer ennå, men lyst til å prøve deg på klubbnivå for ungdom og senior!

Kurs for 9'er og 11’ er fotball

Kurset er for deg som ønsker å dømme fotball på klubb/kretsnivå, i klassene ungdom og seniorfotball. Det stilles ikke krav til tidligere dommererfaring, men det er krav om at man forstår og kan gjøre seg forstått på norsk. Alle kurs og prøver gjennomføres på norsk. I tillegg er det en fordel å ha klubbdommerbakgrunn, eller fotballfaglig kompetanse før man begynner på kurs for rekrutteringsdommere.

Fire muduler

Kurset består av fire moduler med innføring og opplæring i spillereglene for fotball på stor bane. Hovedmålet med kurset er å gi deltakerne gode holdninger og grunnleggende kunnskaper i spillereglene, slik at disse kan benyttes til å dømme kamper i fotballkretsens regi.

Finn ut mer hos fotballforbundet, og ta kontakt med Klemetsrud fotball.