Ny klubbkolleksjon i KIL

Klemetsrud IL skal spille i Patrick-drakter fremover.

Patrick

Patrick sportsklær ble etablert i Frankrike i 1892. I dag har Patrick hovedkontor og lager i Belgia. Patrick brukes av toppklubber i Danmark, Belgia og Frankrike. Patrick er også offisiell leverandør for det Belgiske dommerforbundet. Patrick sportsklær har et sterkt ønske om igjen bli en vesentlig leverandør i Norge.

Nye drakter

Klemetsrud Idrettslag har inngått avtale med en ny spennende drakt og utstyrsleverandør. Etter en grundig gjennomgang, og konkurranse mellom flere tilbydere har idrettslaget bestemt seg for å prøve seg med en ny-gammel leverandør som har kommet med et spennende og veltilpasset tilbud til klubben. Patrick er for noen av oss et gammelt og kjært merke som både Michel Platini (F) og Kevin Keegan (UK) brukte på 80-tallet og Brian og Michael Laudrup (DK) på 90-tiallet. Nå er de tilbake og Klemetsrud IL skal være en tett samarbeidspartner og referanseklubb. Som referanseklubb får både klubben og medlemmene ekstra gode priser, mot at vi blir enda flinkere til å uniformere lagene våre. I tillegg får klubben ekstra oppfølging og tilbud på nye produkter.

Patrick vil også være med klubbens fotballgruppe og arrangere egen keeperskole. Dette kommer vi tilbake til etterhvert.

Pris viktig

For Klemetsrud har det ikke bare vært viktig å finne en leverandør som forstår klubbens utfordringer, men også kunne levere drakter og klubbutstyr til en meget hyggelig pris, både for klubb og for spillere.

Vi har, i prosessen med å finne riktig utstyrsleverandør, fokusert på at det skal være rimelig gjennom hele året for alle spillere å kunne kjøpe personlig treningsutstyr. «Gode priser hver dag, har vært viktig».

Ny klubbkolleksjon

Vi gleder oss i dagene og ukene fremover å kunne vise frem klubbkolleksjonen på klubb-/medlemskvelder. Både Håndball, Turn, Allidrett, Bordtennis og Fotball gleders seg til å tilby medlemmer ny klubbkolleksjon.

Klemetsrud IL er fortsatt blå, men nå med ny design og ny leverandør. Patrick leverer god kvalitet, med god infrastruktur, til en meget god pris.

Det vil bli framover mulig til å bestille klubbdrakt på nett og i KIL-kiosken!

Vi gleder oss! Har du spørsmål, ta kontakt med vår kontaktperson opp mot leverandøren; Kyrre Alvær (fotballstyret). Følg med framover.