Ekstraordinært årsmøte i Klemetsrud idrettsalg

Klemetsrud idrettslag innkaller til ekstraordinært årsmøte tirsdag 11. desember kl. 18.00 i Kiosken ved Mortensrud kunstgressbane (Lofsrudveien 14)

Barneidrett 3-5 år

Barneidretten inviterer til "trening", lek og moro for barn og voksne på tirsdager i gymsalen på Klemetsrud skole

Høstsesongen har startet i Klemetsrud idrettslag

Bli med og spill fotball, håndball og bordtennis. Driv med turn eller engasjer deg i barneidretten. Vi har startet eller starter høstsesongen denne uken.

Oppstart for Turngruppa

Velkommen til Klemetsrud IL turn. Vi starter opp sesongen torsdag 6. september kl. 18.00 i gymsalen på Mortensrud skole.

Håndballtrening for førsteklassinger onsdag 5. september

Har du lyst til å spille håndball?

Fotballtrening for skolestartere 6. september

Går 6-åringen med en drøm om å spille fotball, eller har han/hun bare lyst å prøve ut om det er noe man kunne ha lyst å holde på med?

Klemetsrud G16 til topps i Sandar Cup

En intens helg med 7 kamper på 32 timer ga resultat, glede og samhold for gutta på Klemetsrud G16

G16 videre i OBOS cup

Fotball gutter 16 har jobbet hardt og er videre i OBOS cup. Etter 1-0 på Nordstrand torsdag, ble Klemetsrud vinner i sin pulje 5.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
05.12 Treningskamp Klemetsrud IL SG13 spiller G13