Nye nettsider på klemetsrudil.no

Vi har byttet nettsider (disse sidene oppdateres ikke). Ny nettside finner du på klemetsrudil.no.

Ekstraordinært årsmøte i Klemetsrud idrettsalg

Klemetsrud idrettslag innkaller til ekstraordinært årsmøte tirsdag 11. desember kl. 18.00 i Kiosken ved Mortensrud kunstgressbane (Lofsrudveien 14)

Barneidrett 3-5 år

Barneidretten inviterer til "trening", lek og moro for barn og voksne på tirsdager i gymsalen på Klemetsrud skole

Høstsesongen har startet i Klemetsrud idrettslag

Bli med og spill fotball, håndball og bordtennis. Driv med turn eller engasjer deg i barneidretten. Vi har startet eller starter høstsesongen denne uken.

Oppstart for Turngruppa

Velkommen til Klemetsrud IL turn. Vi starter opp sesongen torsdag 6. september kl. 18.00 i gymsalen på Mortensrud skole.

Håndballtrening for førsteklassinger onsdag 5. september

Har du lyst til å spille håndball?

Fotballtrening for skolestartere 6. september

Går 6-åringen med en drøm om å spille fotball, eller har han/hun bare lyst å prøve ut om det er noe man kunne ha lyst å holde på med?

Dato Hjemmelag Bortelag Res
05.12 Treningskamp Klemetsrud IL SG13 spiller G13