Liverpool fotballskole

Liverpool International Academy kommer til Mortensrud fra fredag 22. til søndag 24. juni 2018 for å utvikle fotballferdighetene til gutter og jenter i alderen 6 til 14 år.

Liverpool fotballskole i Klemetsrud idrettspark på Mortensrud

Påmelding (Påmeldingsfrist: 22. mai kl. 23.00)

Fra fredag ettermiddag den 22. juni til søndag 24. juni 2018 tar Klemetsrud IL fotball nok en gang imot over 200 barn til fotballskole på Mortensrud sørøst i Oslo. Med en splitter ny kunstgressbane, får barna både de beste forholdene og den beste opplæringen på Liverpool Fotballskole.

- Vi i fotballgruppa i Klemetsrud IL er opptatt av at våre unge ikke bare skal bli gode fotballspillere, men også gode lagspillere. Vi spiller med stolthet og fair play, og nå også «The Liverpool Way». Dette er et  kjempeløft for barne- og ungdomsfotballen i Oslo sørøst.

Engelske trenere

LFC International Academy stiller med 14 trenere fra Liverpool Football Club. Alle er profesjonelle trenere ansatt ved akademiet til Liverpool Football Club, og de blir fløyet inn til Mortensrud fra Liverpool. Disse har trening og instruksjon av unge fotballspillere som yrke. Trenerne er engelske, og undervisningen foregår på fotballspråket.

- Fotballspråket er et veldig fint språk, der alle forstår alle. De engelske trenerne reiser rundt i hele verden for å lære bort fotball til barn.

Påmelding (Påmeldingsfrist: 22. mai kl. 23.00)

Vil du vinne tur til fotballakademiet i Liverpool?

Fotballglede først. For å understreke dette deler fotballskolen ut en pris som går til den spilleren som best viser seg å spille og opptre The Liverpool Way. The Liverpool Way Award deles ut til den spilleren som både på og utenfor banen utøver best LFCs fire verdier. Verdiene er å inneha ambisjon, engasjement, verdighet og fellesskap for seg selv og laget sitt. Vinneren får delta på LFC-akademiet i selveste Liverpool.

The Liverpool Way Award

ambisjon, engasjement, verdighet og fellesskap

Må du være Liverpoolfan?

Nei. Liverpool fotballskole er for alle barne som liker å spille fotball og har lyst å lære mer.

Voksne frivillige

Vi har voksne trenerassistener og frivillige. Har du som foresatt lyst å være med som frivillig? Ta kontakt med prosjektleder  Kyrre Alvær i  Klemetsrud IL fotball på telefon 906 55 149 eller epost fotball@klemetsrud-fotball.no

Vi sees første uken i juli til tre fantastiske dager på Mortensrud med fotballglede, ambisjoner, engasjement, verdighet og fellesskap.