G16 videre i OBOS cup

Fotball gutter 16 har jobbet hardt og er videre i OBOS cup. Etter 1-0 på Nordstrand torsdag, ble Klemetsrud vinner i sin pulje 5.

Med seier 7-2 fra sist kamp mot Ski står laget med to seire i puljen. Grûner trakk laget sitt. Nå kan Klemetsrud (G16) møte enten Follo, Vålerenga, Oppsal, KFUM, Lyn, Ready eller HSIL i kvartèn. Flott innsats av alle våre 17 spillere i en tett kamp hvor begge lag hadde 100%sjanser og skudd i stengene. Gode redninger fra begge keeperne helt til sluttminuttene, gjorde at det stod 0-0 helt til det 77. minutt. Da scoret KIL på en corner. Nå er det restitusjon og ny oppladning til seriekamp lørdag på Gressbanen mot Ready.